Խոհանոց

20.07.2020
Լոլիկի պահածո «ԵՐԱԶԱՆՔ» դիտվել է 515

Լոլիկի պահածո «ԵՐԱԶԱՆՔ»

Անհրաժեշտ է

  • 1 լ-անոց տարայի համար
  • 1 կգ լոլիկ, 2-3 դափնետերև
  • 5-6 հատ սև պղպեղ, մաղադանոսի ճյուղ
  • 2 բուլղարական պղպեղ, 3 պճեղ սխտոր

Մարինադի համար

  • 1 ճ. գ. աղ
  • 1 ճ.գ. շաքարավազ
  • 1 թ. գ. քացախ

Պատրաստման եղանակը

Ապակյա տարայի հատակին տեղավորել համեմունքները, պղպեղը, վրան ավելացնել լոլիկները և եռման մարինադը: Այնուհետև դատարկել կաթսայի մեջ, նորից եռացնել, լցնել լոլիկների վրա ու փակել: Շրջել, փաթաթել շորով, թողնել սառչի:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m