Անհրաժեշտ է
1 լ-անոց տարայի համար
- 1 գլուխ սոխ, 1 6.գ. բուսայուղ
- 0,5 կգ լոլիկներ (չերրի' դեղին և կարմիր)
Մարինադի համար
- 1 լ ջուր, 1 ճ. գ. աղ
- 1 թ. գ. էսենցիա
- 3 ճ. գ. շաքարավազ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Ապակե տարայում տեղավորել օղակաձև կտրտած սոխը, լոլիկները, սև պղպեղը, վրան լցնել եռացող ջուրը, թողնել 5 րոպե: Այնուհետև այդ նույն ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, եռացնել, ավելացնել բուսայուղը, աղը, շաքարավազը և էսենցիան: Մարինադը լցնել լոլիկների վրա, փակել, փաթաթել ու թողնել սառչի։