Անհրաժեշտ է
- Ապխտած կրծքամիս 150 գ.
- Երշիկ որսորդական 2 հատ
- Պանիր «Ռուսական> 120 գ.
- Պահածոյացված լոբի 400 q.
- Սոխ 1 գլուխ
- Կանաչի
Խմոր
- Ալյուր 200 գ.
- Ձու 3 հատ
- Մայոնեզ 2 6. Գդ
- Թթվասեր 2 6. գդ
- Սոդա քացախով բացած 0.5թ. գ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը կտրատել, տապակել, ավելացնել կտրատած կրծքամիսը, կանաչին, կրակն անջատել և ավելացնել օղակ-օղակ կտրատած որսորդական երշիկն ու լոբին: Խառնուրդին աղ, պղպեղ ցանել: Պանիրը խորանարդիկներով կտրատել: Ձուն խառնել թթվասերին ու մայոնեզին: Ավելացնել աղ, սոդա, ալյուր: Եթե թանձր է, կարելի է մի քիչ կաթ խառնել: Երշիկով միջուկը լցնել տապակի մեջ, վրան լցնել խմորը: Կեքսը թխել 20 րոպե 200 աստիճանում: