Անհրաժեշտ է
- 200 գ. ծովախեցգետնի ձողիկներ
- 300 գ. շամպինիոն
- 2 հ. սոխ
- 2 հ. եփած գազար
- 1 փունջ սամիթ
- Ձիթայուղ բուսայուղ' տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը
Կտրտել սոխը կիսաշրջանաձև և տապակել բուսայուղի մեջ : Կտրտել սունկը կլոր-կլոր և տապակել բուսայուղի մեջ : Կտրտել ծովախեցգետինը երկարությամբ և տապակել բուսայուղի մեջ : Քերիչով անցկացնել եփած գազարը: 1 Ծովախեցգետինը, սունկը, սոխը խառնել իրար, ավելացնել գազարը, մանր կտրտած սամիթը, վերջում' ձիթայուղը, խառնել: