Առողջություն

27.07.2020
Ինչպիսին պետք է լինի հիմնական սննդարար նյութերի հարաբերակցությունը ուտելիքի մեջ դիտվել է 673

Ինչպիսին պետք է լինի հիմնական սննդարար նյութերի հարաբերակցությունը ուտելիքի մեջ

Հիմնական սննդարար նյութերը (սպիտակուցներ, ճարպեր, ածխաջրատներ) ուտելիքի մեջ պետք է լինեն որոշակի հարաբերակցության մեջ: Այդ հարցերով զբաղվողները մեծ մասամբ բերում են հետևյալ լավագույն հարաբերակցությունը:

  • Սպիտակուցներ – 12%
  • Ճարպեր – 30%
  • Ածխաջրեր – 56%

Առաջին հայացքից շատ բարդ թվացող այս հարաբերակցությունը քաղված է օրինակելի կերակրացուցակից, որը մենք բերում ենք սննդի մասին գլխի վերջում:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m