Խոհանոց

16.04.2020
Աղցան «Իշիանուհի» դիտվել է 711

Աղցան «Իշիանուհի»

Անհրաժեշտ է

  • 1 բաժակ վարսակի փշրանք
  • 100 գ մեղր
  • 100 գ մաքրած պնդուկ
  • 50 մլ կաթ
  • Նեխուրի տերևների փունջ ՝ զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակը

Վարսակի փշրանքները թրջել կաթով որևէ ամանի մեջ և թող նել այդ պես շուրջ 1 ժամ: Կաթը կներծծվի և վարսակի փշրանքները կփքվեն: Պնդուկը մանրացնել դանակով' մի քանի հատիկ թողնելով զարդարելու նպատակով : Խորունկ ամանի մեջ խառնել վարսակի փշրանքը, պնդուկը և մեղրը, որից հետո լցնել մատուցման ափսեի մեջ : Նեխուրի տերևների մի մասը մանր կտրատել, ցանել աղցանի վրա, իսկ մնացած տերևներով զարդարել արտաքին տեսքը: Զարդարելու պատրվակով պահած պնդուկնե րը դասավորել աղցանի եզրերով:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m