Խոհանոց

17.03.2020
Աղցան «ՄՈՒՇՏԱԿ» դիտվել է 621

Աղցան «ՄՈՒՇՏԱԿ»

Անհրաժեշտ է

  • 1-2 հավի կամ հորթի փափկամիս
  • 2 հ. կարտոֆիլ
  • 2 հ. եփած գազար
  • 1 հ. ձու
  • 200 գ պանիր
  • 1 հ. թթու վարունգ
  • 250 գ սունկ
  • Մայոնեզ, բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

Հավի կամ հորթի փափկամիսը եփել, բզկտել, կարտոֆիլն ու գազարը եփել, անցկացնել քերիչով, ձուն մանր կտրտել : Սունկը կտրտել, տապակել բուսայուղի մեջ մանր կտրտած սոխի հետ : Երկարությամբ կտրտել նաև վարունգը : Աղցանը շարել շերտերով. միս, գազար, կարտոֆիլ, սունկ, վարունգ, մայոնեզ, ձու, պանիր : Յանկության դեպքում յուրաքանչյուր շերտի վրա կարելի է մայոնեզ քսել:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m