Անհրաժեշտ է
- 1-2 հավի կամ հորթի փափկամիս
- 2 հ. կարտոֆիլ
- 2 հ. եփած գազար
- 1 հ. ձու
- 200 գ պանիր
- 1 հ. թթու վարունգ
- 250 գ սունկ
- Մայոնեզ, բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
Հավի կամ հորթի փափկամիսը եփել, բզկտել, կարտոֆիլն ու գազարը եփել, անցկացնել քերիչով, ձուն մանր կտրտել : Սունկը կտրտել, տապակել բուսայուղի մեջ մանր կտրտած սոխի հետ : Երկարությամբ կտրտել նաև վարունգը : Աղցանը շարել շերտերով. միս, գազար, կարտոֆիլ, սունկ, վարունգ, մայոնեզ, ձու, պանիր : Յանկության դեպքում յուրաքանչյուր շերտի վրա կարելի է մայոնեզ քսել: