Անհրաժեշտ է
- 300 գր տավարի միս
- 2 թթու վարունգ
- 1 կապ մարոլի թերթիկներ
- 1 գլուխ սոխ
- 1 կանաչ խնձոր
- 2 ճ. գ. յուղ
- 1/2 թ. գ. շաքարավազ
- Քացախ
- Մանանեխ
- Կանաչի
- աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Պատրաստման եղանակը' Եփած միսը, մարոլի թերթիկները, թթու վարունգը, սոխը, խնձորը բարակ շերտերով կտրատել, խառնել իրար, համեմել, շաքարավազով, պղպեղով, քացախով, մանանեխով, աղով, բուսական յուղով, խառնել և մատուցել: