Անհրաժեշտ է
- 1 բ. եփած կարմիր լոբի
- 200-250 գ եփած հորթի միս
- 1 հ. միջին չափի կարմիր սոխ
- 1 հ. կարմիր պղպեղ
- Կես հատ կծու պղպեղ
- 1 պճեղ սխտոր
- 50 գ ընկույզ
- Աղ, պղպեղ խմելի, սունելի
- Համեմ
- 4-5 ճ. գ. ձիթայուղ
- 1 գ. գինու քացախ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը կիսալուսնաձև կտրտել, կարմիր պղպեղը մաքրել հատիկներից և երկարությամբ կտրտել, միսը կտրտել խորանարդիկներով, կծու պղպեղը նույնպես մաքրել և մանր կտրտել, ճզմել սխտորը, մանը կտրտել նաև համեմը: Այս ամենը խառնել, ավելացնել կարմիր լոբին, աղը, պղպեղը, խմելին, սունելին: Ձիթայուղն ու քացախը նախապես խառնել, ավելացնել աղցանին, խառնել և մատուցել։