Անհրաժեշտ է
- 200 գ հավի փափկամիս
- 200 գ խոզապուխտ
- Կես հ. կանաչ պղպեղ
- Կես հ. կարմիր պղպեղ
- Կես հ. դեղին պղպեղ
- 200 գ շամպինիոն
- 200 գ պահածոյացված արքայախնձոր
- 30 գ ընկույզ
- 30 գ չամիչ
- Մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
Հավի փափկամիսը եփել, երկարությամբ կտրտել: Խոզապուխտն ու պղպեղները նույնպես երկարությամբ կտրտել: Չամիչի վրա եռման ջուր լցնել, թողնել 5 ր., քամել: Սունկը կտրտել, արքայախնձորը' նույնպես: Ընկույզը բովել և մանրացնել: Այս բոլոր բաղադրիչները խառնել, մայոնեզ ավելացնել, կրկին խառնել ։