Խոհանոց

19.05.2020
Բալի շաքարածոր դիտվել է 639

Բալի շաքարածոր

Պահանջվում է

  • 1 կգ բալին
  • 0,5 կգ շաքարավազ
  • 10 գ կիտրոնի աղ

Բալի շաքարածոր պատրաստելու համար անհրաժեշտ է կորիզները հանել, հնարավորինս քիչ ջրով օշարակ պատրաստել, բալերը լցնել այդ օշարակի մեջ և թողնել ամբողջ գիշերը: Հաջորդ օրը պտուղները հանել օշարակից, այն եռացնել և նորից բալերը լցնել մեջը: Այս պրոցեսը կրկնել այնքան, մինչև բալերը ծածկվեն շաքարի բյուրեղիկներով: Հարմար է չորացնել ցանցի վրա. միջանցիկ քամին նպաստում է արագ չորանալուն: Պահել զով տեղում:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m