Խոհանոց

27.04.2020
Բէֆ Ստրոգանոֆ դիտվել է 162

Բէֆ Ստրոգանոֆ

Անհրաժեշտ է

(4 բաժնի համար)

  • 500 գր տավարի փափուկ միս
  • 150 գր թթվասեր
  • 100 գր տոմատի մածուկ
  • 50 գր կարագ
  • 1 ճ. գ. ալյուր
  • Սև պղպեղ, աղ

Պատրաստման եղանակը

Միսը կտրատել շերտերով, ծեծել այնքան, որ հաստությունը 5-8 մմ լինի: Ապա բարակ շերտերով կտրատել, համեմել աղով, պղպեղով: Կաթսայի մեջ լցնել կարագ, ավելացնել մանր կտրատած սոխը, միսը և դնել վառարանի մեջ, եփել 10 րոպե 100% ջերմաստիճանով: Ապա ավելացնել թթվասերը, տոմատի մածուկը, ալյուրը: Զանգվածը լավ խառնել, շոգեխաշել 10 րոպե: Ուտեստը մատուցել կտրատած կանաչիով:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m