Խոհանոց

07.04.2020
Բիֆշտեքս դիտվել է 1097

Բիֆշտեքս

Անհրաժեշտ է

  • 1 կգ տավարի միս ( նյուղ ֆիլե կլորավուն' ոչ տափակ )
  • 5 հատ դափնու տերն
  • 10 հատ կլոր սև բիբար
  • 1 փոքր գազար
  • 2-3-ճգ. տոմատի մածուկ
  • Աղ

Պատրաստման եղանակը

Տավարի մսի վրա 10-12 տեղ դանակով անցքեր բացել, հետո այդ անցքերի մեջ տեղադրել կտրատած գազարը, մանրացված դափնու տերևը, սև բիբարը: Այնուհետև ձիգ թելով փաթաթել միսը, կապել, միսը դնել կաթսայի մեջ, ավելացնել այնքան ջուր, որ միսը ծածկի: Եփել մարմանդ կրակի վրա այնքան մինչև միսը կլինի խիսաեփ: Այնուհետև մսի ջրից մի քիչ վերցնել, մեջը լոլիկի մածուկ դնել, լավ խառնել և ավելացնել մսի վրա: Եփել հանդարտ կրակի տակ 30 րոպե: Այնուհետև մսի վրայից հանել թելը և մատուցել սառը վիճակում ։

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m