Անհրաժեշտ է
- 250 գ․ հավի կրծքամիս
- 200 գ․ շամպինիոն
- 200 գ պանիր
- 2-3 հ. Լոլիկ
- 1 բ․ ձիթապտուղ
- Մայոնեզ
- Կանաչ սոխ
Պատրաստման եղանակը
Ափսեի մեջ շերտ-շերտ շարել աղցանը:Հավի փափկամիս, վրան մայոնեզ քսել, սունկ լցնել: Պանիր' քերած, կտրտած լոլիկ, մայոնեզ քսել: Լցնել կտրտած ձիթապտուղը, վերջում' կտրտած կանաչ սոխը: Աղցանը գիշերը թողնել սառնարանում, մատուցել հաջորդ օրը