Անհրաժեշտ է
- Ձու' 1 հատ
- Սպիտակ հաց' 1 կտոր
- Լոլիկ' 1 հատ
- Կանաչի' փոքր խուրձ
- Աղ' ըստ ճաշակի
- Կարագ' ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Միջին չափի հացի կտորից հեռացրեք փափուկ մասն այնպես, որ ստացվի սրտիկ: Այնուհետև թավայի մեջ լցրեք կարագն ու հացը երկու կողմից տապակեք: Զգույշ կոտրեք ձուն և լցրեք հացի փորված մասի մեջ: Ավելացրեք աղ' թողնելով' եփվի: Մատուցեք կանաչիով և կտրատված լոլիկով: