Խոհանոց

04.04.2020
Ֆրանսիական Ձվածեղ դիտվել է 277

Ֆրանսիական Ձվածեղ

Անհրաժեշտ է

  • Ձու' 1 հատ
  • Սպիտակ հաց' 1 կտոր
  • Լոլիկ' 1 հատ
  • Կանաչի' փոքր խուրձ
  • Աղ' ըստ ճաշակի
  • Կարագ' ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Միջին չափի հացի կտորից հեռացրեք փափուկ մասն այնպես, որ ստացվի սրտիկ: Այնուհետև թավայի մեջ լցրեք կարագն ու հացը երկու կողմից տապակեք: Զգույշ կոտրեք ձուն և լցրեք հացի փորված մասի մեջ: Ավելացրեք աղ' թողնելով' եփվի: Մատուցեք կանաչիով և կտրատված լոլիկով:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m