Անհրաժեշտ է
- 4 հ. եփած կարտոֆիլ
- 100 գ պանիր
- 200 գ խոզապուխտ կամ երշիկ
- 2 հ. ձու
- կանաչ սոխ
- 1 ճ. գ. ալյուր
- աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը, պանիրն ու երշիկն անցկացնել քերիչով, ավելացնել ձուն, կտրտած կանաչ սոխը, աղ և պղպեղ լցնել, խառնել: Ավելացնել նաև այլուրը, խառնել: Տապակի մեջ բուսայուղ լցնել, ձեռքով կլորներ պատրաստել, յուրաքանչյուրը թաթախել ալյուրի մեջ և 2 կողմից տապակել: