Խոհանոց

03.05.2020
Կանապե դիտվել է 865

Կանապե

Անհրաժեշտ է

  • 1/2 հաց
  • 100 գր թառափ
  • 50 գր կարագ
  • Կանաչի
  • 3 ճ.գ. սրահամ կետչուպ
  • 2 ճ. գ. քերիչով անցկացրած բողկ
  • 1 կիտրոն

Պատրաստման եղանակը

Հացը ուղղանկյունաձև կտրատել, պատել կարագի բարակ շերտով, ապա ավելացնել բողկը, կետչուպը: Այնուհետև տեղադրել թառափի կտորը, զարդարել մայոնեզով, կիտրոնի շերտով:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m