Անհրաժեշտ է
- 2 հ․բանան
- 1 բ. թեթև յոգուրտ
- ½ բ. կաթ
- 1 ճ.գ. կակաո
- Սառույց
Պատրաստման եղանակը
Այս բոլոր բաղադրիչները հարել կոկտեյլի հարիչով' մինչև համասեռ - դառնա և լցնել համապատասխան բաժակի մեջ, վրան կտրտած բանանով ձևավորել և մատուցել:
Այս բոլոր բաղադրիչները հարել կոկտեյլի հարիչով' մինչև համասեռ - դառնա և լցնել համապատասխան բաժակի մեջ, վրան կտրտած բանանով ձևավորել և մատուցել:
Լցոնած Դդմիկ
Դդմիկները լվանալ, ջրքամել, միջուկը դանակով զգուշորեն հանել, դդմիկները ...
Բրոկոլիով կանաչ աղցան
Կանաչ աղցանի հիմնական բաղադրիչը թարմ բրոկոլին է ,լավ լվանալուց հետո բա...
Բրոկոլի հավի կրծքամսով
Բրոկոլին նախօրոք եփում ու բաժանում ենք ծաղկաբույլերի։ Հավի կրծքամիսը կ...
Սնկով ապուր
Չորացրած շիտակե սունկը 2 ժամ թրջեք 300 մլ եռման ջրում: Ապա հեղուկը մառ...
Ծիրանի շաքարածոր
Ծիրանի շաքարածոր պատրաստելու համար ընտրում եմ առողջ, հավասարաչափ, ոչ շ...
Լոլիկի պահածո «ԵՐԱԶԱՆՔ»
Ապակյա տարայի հատակին տեղավորել համեմունքները, պղպեղը, վրան ավելացնել ...
Սուրճի սեղանի մոտ
Հյուրասիրությունը սուրճի սեղանի մոտ շատ տարածված է: Սովորաբար սուրճի ս...
Ամառային կոմպոտ
Կոմպոտի պատրաստման տևողությունը հաշվել եռացման պահից 6-9 րոպե, որից ստ...
Խաղողի մարինացում
Մարինադի աղաջուր պատրաստելիս ամեն մի կիլոգրամ խաղողի համար վերցնում են...
Լոլիկի կծու պահածո
Ախտահանված ապակյա տարայի հատակին տեղավորել կտրտած սամիթը, օղակաձև կտրտ...
Վնասատուներ
Սննդամթերքները կեղտոտող, փչացնող զանազան վնասատուների' միջատների, կրծո...
Սեղանի ձեվավորում
Սեղանի ձևավորումն առանձնահատուկ արվեստ է: Ինչքան էլ լավ ձևավորված լինի...