Խոհանոց

15.06.2020
Լոլիկները վրացական ձևով դիտվել է 212

Լոլիկները վրացական ձևով

Անհրաժեշտ է

  • 2 կգ լոլիկ
  • 2-3 գազար
  • 3 պճեղ սխտոր
  • 2 բուլղարական պղպեղ
  • 1-ական փունջ սամիթ և մաղադանոս

Մարինադի համար

  • 0,5 բաժակ շաքարավազ, 16.գ. աղ
  • 100 մլ քացախ

Պատրաստման եղանակը

3 լ-անոց տարայում տեղավորել օղակաձև կտրտած գազարն ու պղպեղը, կանաչին, վերջում' լոլիկները: Լցնել եռման ջուր: Հետո ջուրը դատարկել կաթսայի մեջ, ավելացնել շաքարավազը, քացախը և աղը, եռացնել, լցնել լոլիկների վրա ու փակել:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m