Խոհանոց

27.05.2020
Լոլիկները Ժելեի մեջ դիտվել է 313

Լոլիկները Ժելեի մեջ

1 լիտրանոց տարայի համար

Անհրաժեշտ է

  • 1 կգ լոլիկ
  • 2 բուլղարական պղպեղ
  • 2 գլուխ սոխ
  • 1 ճ. գ. Ժելատին

Մարինադի համար

  • 1 թ. գ. քացախ
  • 1լ ջուր
  • 2 ճ. գ. շաքարավազ
  • 1 ճ. գ. աղ
  • 3 դափնետերև
  • սև հատիկավոր պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Ապակյա տարայի մեջ դասավորել 4 մասի բաժանված լոլիկը, օղակաձև կտրտած պղպեղն ու սոխը, լցնել ժելատինը, ապա շերտերը կրկնել: Մարինադի համար ջուրը եռացնել, ավելացնել աղը, շաքա-րավազը, դափնետերևը, սև պղպեղը: Մարինադը լցնել տարայի մեջ, ջերմամշակել 15 րոպե, ապա տարայի մեջ լցնել քացախն ու փակել:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m