Խոհանոց

31.05.2020
Մայրիկիս Լոլիկները դիտվել է 206

Մայրիկիս Լոլիկները

Անհրաժեշտ է

  • 2 կգ կարմիր լոլիկ
  • 2 բուլղարական պղպեղ

Մարինադի համար

  • 0,5 բաժակ շաքարավազ
  • 2 ճ.գ. աղ
  • 2 ճ.գ. քացախ

Պատրաստման եղանակը

Լոլիկները ծակծկել մի քանի տեղից, տեղավորել 3 լիտրանոց ապակյա տարայի մեջ, արանքները դնել 4-6 մասի բաժանած բուլղարական պղպեղը, ավելացնել եռացող ջուրը և թողնել 15-20 րոպե: Ջուրը դատարկել կաթսայի մեջ և պատրաստել մարինադ: Այն լցնել լոլիկների վրա ու փակել: Փաթաթել շորով, թողնել սառչի:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m