Խոհանոց

21.04.2020
Միս Ֆրանսիական ձևով դիտվել է 885

Միս Ֆրանսիական ձևով

Անհրաժեշտ է

  • Խոզի միս 500 գրամ
  • Կարտոֆիլ 800 գրամ
  • Սոխ 2 գլուխ
  • Մայոնեզ 150 մլ
  • Պանիր 200 գրամ
  • Աղ և սև պղպես
  • Հազրեվարդ

Պատրաստման եղանակը

Խոզի միսը խորանարդաձև կտրատել, աղ, պղպեղ ցանել, ավելացնել մի պտղունց չոր հազրեվարդ: Միսը տեղադրել յուղած տապակի մեջ: Վրան տարածել օղակ-օղակ կտրած սոխը: Կարտոֆիլը ևս օղակ-օղակ անել, դնել սոխի վրա: Կարելի է նաև օղակ-օղակ լոլիկ դնել վրան: Վրան շաղ տալ քերած պանիրն ու մայոնեզ քսել: Մոտ մեկ ժամով դնել ջեռոցի մեջ նախ բարձր ջերմաստիճանով, իսկ եռալուց հետո ջերմաստիճանն իջեցնել:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m