Խոհանոց

09.06.2020
Ծիրանի մուրաբան ընկույզով դիտվել է 746

Ծիրանի մուրաբան ընկույզով

Անհրաժեշտ է

  • 1 կգ ծիրանին
  • 1 կգ շաքարավազ
  • 2 բաժակ ջուր
  • 4 գ կիտրոնի աղ

Ընտրել ոչ շատ հասած պտուղները, կորիզները հանել առանց բացելու, կորիզի փոխարեն դնել ընկույզի մի կտոր, 10-15 րոպե եփել նախօրոք պատրաստված օշարակի մեջ, թողնել հովանա և 12 ժամ դնել զով տեղում: Շարունակել եփել մինչև պատրաստ լինելը: Կիտրոնի հյութը կամ աղը անհրաժեշտ է, որպեսզի մուրաբան չշաքարակալվի:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m