Խոհանոց

01.06.2020
Հաղարջով Աղանդեր դիտվել է 483

Հաղարջով Աղանդեր

Անհրաժեշտ է

  • Հաղարջ - 200 գ
  • Սերուցք - 200 մլ (բարձր յուղայնությամբ)
  • Խտացրած կաթ - 60 գ
  • Վանիլ

Պատրաստման եղանակը

Հաղարջի հատիկներն առանձնացնել, տրորել, քամիչով անցկացնել: Սերուցքը հարել խառնիչի ոչ մեծ արագությամբ, որ այն կարագի չվերածվի: Ապա գդալ-գդալ ավելացնել խտացրած կաթը. մի քիչ վանիլ շաղ տալ վրան: Աղանդերը կարելի է հատապտուղների հետ շերտ-շերտ դնել մատուցվող ամանի մեջ, կարելի է խառնել: Ցանկալի է, որ բաժակը կամ ամանը թափանցիկ լինեն: Խառնուրդը լցնել մատուցվող ամանի մեջ, զարդարել հաղարջով:

user-img

Նյութի հեղինակ

Ադմինիստրատոր
facebook-m
instagram-m
send-m
search-m